Bloemschikken in de Gouden Eeuw 2019-2020

Van zondag 28 april tm maart 2020 is het Westlands Museum de expositie Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw. Ik heb 6 zijdebloemstukken (hiernaast ziet u er 1 van) gemaakt in de stijl van die periode, deze zijn te bezichtigen tot maart 2020.

Vooe de openings dag voor genodigden én de publieke opening 2dagen later maakte ik een vers bloemstuk bij de entree. Daarnaast zal ik een demonstratie geven en 2 maal een workshop, alles in Gouden eeuw stijl. U kunt er alles over lezen, opgeven en reserveren kan via de agenda van het Westlands Museum:
https://www.westlandsmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/agenda

September 2018

Na een half jaar heel hard werken en vooral grote dank aan mijn man die zoveel werk heeft verricht is mijn atelier klaar. Wat een fijne werkplek!

April 2018

Tijdens het netwerkontbijt van Ondernemersgroep Nieuw Glas verrast met een supergrote foto die tijdens de expositie Op de pijp in de bibliotheek van Naaldwijk hing naast de burgemeester! Wow dat is toch gaaf!

Maart 2018 evenement aankleding

In Maart mocht ik een zeer grote bruiloft voorzien van alle bloemwerk. Het mocht groot en veel en wat was het gaaf en bijzonder! Ook dit isvoor mij een mooie herinnnering.

Film in de kas

Januari 2018 Er zijn weer nieuwe filmpjes en heel veel foto's gemaakt voor promotie. In samenwerking met Dracaenakwekerij Dragontree is besloten om nóg vaker leuke informatieve filmpjes voor jullie te maken. Voor ons is het naast hard werken ook vooral leerzaam en heel gezellig.