Fotoalbum rouwbloemwerk

In dit album staat rouwbloemwerk, door mij gemaakt. Echter, niet alles wat ik gemaakt heb wordt gepubliceerd, dit wordt alleen gedaan NA toestemming van de nabestaanden. Alles wat u ziet kan ik in een andere vorm, maat of kleur voor u, op maat gemaakt maken. Heeft u speciale wensen? Ook dat kan. Ieder stuk is maatwerk, zoals geen persoon hetzelfde is, is ook geen bloemstuk hetzelfde. Een klein rouwstuk gaat gemiddeld vanaf €50, prijzen staan er verder bewust niet bij omdat alles op maat gemaakt, aan de hand van uw gekozen budget gemaakt wordt.

Ieder mens is anders, juist daarom is ook ieder bloemstuk anders. De bloemstukken op deze website zijn daarom inspiratie foto's. U kunt uiteraard aangeven welke u mooi vind en met de informatie die ik u vraag maak ik een persoonlijk bloemstuk. Er staan dan ook bijna geen prijzen bij, misschien vind u het ronde stuk mooi maar dan met luxere bloemen en andere kleuren, of iets kleiner, we bespreken samen uw budget, dat komt goed.


Rouwbloemen zijn heel persoonlijk, uw laatste groet kan ik desgewenst telefonisch of via WhatsApp 06-20808300 bespreken. Zo kunnen we voor iedere wens en budget uw afscheidsbloemen samenstellen.

Komt u naar het atelier om uw wensen door te nemen, dan zijn we alleen, zonder winkelend publiek en kunnen we rustig aan een ruime tafel zitten.
Betaling kan via pin of betaalverzoek  en bij mij krijgt iedereen ook altijd een foto van hetgeen besteld en bezorgd is. Een mooie kaart met uw tekst heb ik in vele soorten en maten. Linten druk ik zelf, in allerlei kleuren. Ook met speciale tekens zoals een duif, hart of hondenpootje, hierin zijn de mogelijkheden eindeloos ♥️

U mag mij vrijblijvend contacten voor vragen en prijzen, eenvoudig via whattapp 06-20808300

Rouwbloemen kunnen worden opgehaald in het Atelier in naaldwijk of bezorgd in het Westland, crematorium Maasluis en Ockenburgh