weekaanbieding

Herken je hem nog? De etagere van de doe-het-zelf paasworkshop?
Wit geverfd, plantjes erop, op de buitentafel 
- Er zijn nog losse etageres €6 pst
- Al last van muggen? Mini citroen geranium incl old look terrapotje 7 cm €1,25 pst
- Losse bloemetjes div prijzen
- Haworthia mini vetplantje 6 cm €1 pst
- Vetplantjes div soorten 8 cm €1,25 pst
Misschien heb je hem zelf al gevuld? Ik ben benieuwd wil je dan een foto showen?

Workshops om thuis maken via filmpje

Na de vele enthousiaste reacties heb ik besloten om nu niet 1 maar 2 workshops aan te bieden. Nu het vakantie is, vind u het misschien leuk om met kinderen een leuk stuk voor op tafel of bijvoorbeeld voor oma te maken. Of misschien een leuk cadeau voor Moederdag? 

 

Workshop 1 Vogels €30 pst aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk


We hebben het wat moeilijkere en grotere pakket met een gaaf vogel ornament voor €30 pst, incl alle materialen en instructie filmpje. Het stuk is ongeveer 40 bij 40 cm. Deze workshop is extra persoonlijk te maken door een leuke naam toe te voegen aan het stuk.

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt.

                                      

Workshop 2 bloementaart

Daarnaast een kleiner en eenvoudiger te maken pakket voor €15 pst de schaal is 25 cm breed en ongeveer 16 cm hoog.
De bloemen zijn wel dagvers dus de samenstelling kan anders zijn dan het voorbeeld omdat deze workshops voor een langere tijd te bestellen zijn.

€15 incl alle materialen en instructiefilmpje aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Corona crisis WAT NU??

Tekst uit de verstuurde nieuwsbrief 16 maart 2020

WAT NU??
Phoe hey, ik moest eerst goed nadenken voordat ik deze mail stuurde... wat een onzekere en moeilijke tijd voor iedereen. Ik heb heel veel gewikt, gewogen en ben tot een weloverwogen keuze gekomen.
Mijn vader krijgt onverwachts op korte termijn nòg een hartoperatie, mijn moeder heeft een ernstige longziekte en zelf heb ik een auto-immuun ziekte waardoor ik ook echt op mezelf moet passen. Toch zal ik graag blijven werken omdat ik er zo van geniet en heel eerlijk, de omzet ook nodig zal gaan hebben nu er zoveel bedrijven, verenigingen en hotels geen bestellingen meer doen. Al deze omstandigheden hebben meegewogen in mijn keuzes.

- Helaas gaan de workshops in het Atelier NIET door, veiligheid boven alles. We zitten gewoonweg te dicht op elkaar en vanaf 2 meter afstand kan ik ook niet goed de aanwijzingen geven en mensen helpen. U kunt wel een thuismaakpakket bestellen. 
- Bestellingen en bezorgingen gaan WEL gewoon door,
- Rouwbloemen gaan ook WEL gewoon door

Natuurlijk houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Ik geef u ook geen hand en houd ruime afstand. Bloemen worden neergelegd of gezet waarna u ze kan pakken. Betalingen kunnen per (contactloos)pin of tikkie.
Heeft u vragen of opmerkingen, ik hoor ze graag! Via mail of whattapp 06-20808300

Workshop Kerstpop december 2020

Vooralsnog ga ik er vanuit dat we tegen die tijd vast wel weer kunnen workshoppen.
Er zijn nu al plekjes gereserveerd! De datum is nog niet bekend maarrrr ..We maken haar voor het 4de jaar op rij! De kerstpop. Een groot succes, heel leuk om te maken en natuurlijk in een eigen gekozen kleur en uitstraling. Deze keer wordt het een andere versie, waarin ook verse bloemen kunnen dus geen plakken met lijm!   Ongveer 50 cm hoog en 30 cm breed. Incl alle materialen, u hoeft niets mee te nemen €32,50 pp. Voorbeeld volgt nog, hiernaast staat de pop welke we afgelopen 4 jaar maakten.


Nieuwe workshops bloemschikken 2020

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
  • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het op het laatste moment aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 5 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 27,50 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com