Online workshop

De online kerstworkshops zijn er! Ik heb het advent stuk en maar liefst keuze uit 5 online kerst workshops.

Hoe werkt het?
U zoekt een pakket uit welke u graag zou willen maken. U ontvangt een pakket met instructie filmpje welke overal op afgespeeld kan worden ( tv, telefoon, tablet, computer) en maakt op uw tijd het stuk.
Bestellen aub via whattsapp 06-20808300 en daar spreken we eventueel kleur en datum af.
Betaling kan eenvoudig via tikkie maar kan ook nog steeds contant of per pin.
Het pakket kan opgehaald worden bij Atelier Bloemstylist Hazelaar 5 in Naaldwijk of desgewenst verstuurd of bezorgd worden. Voor alle workshops en kleuren geld, op =op

Kosten zijn incl alle materialen, thee met wat lekkers en filmpje.  Handig is om het filmpje eerst te kijken om te zien of u nog gereedschap nodig heeft zoals een mesje of een snoeischaar.

Advent stuk met eigen kaarsen € 40
Eerste advent is zondag 29 november. Dit stuk wordt zo gemaakt dat het zeker 4 weken goed kan blijven. U koopt zelf kaarsen, de ervaring is dat een ieder graag zijn eigen kleur heeft. Degene die ik gebruikte zijn van de xenos, ook dunne diner kaarsen kunnen goed gebruikt worden.
Extra large stuk, schaal zelf is 50 cm, met groen is  de lengte rond de 80 cm.

Op de foto de naturel versie, de meeste droogmaterialen kunnen ook in wit. U kiest uw eigen kleur kaars, daar zoek ik de kerstballen ed bij, dus heeft u witte kaarsen, krijgt u witte kerstballen. 
Zelf nodig: mes, snoeischaar, draadtang, 4 kaarsen

1. Tafelstuk vierkant € 32,50

UITVERKOCHT 

Vierkante schaal, schuin omhoog lopend, donkergrijs, ruim gevuld met groen. De schaal zelf is 30 bij 30 cm. Op de foto staat de gouden versie, met lampjes, u kunt zelf uw kleur kiezen.
Zelf nodig: mes, snoeischaar, draadtang, batterijen
 • UITVERKOCHT

 • UITVERKOCHT

 • UITVERKOCHT

2. Droogbloemen ring va €20,=

In verband met een allergie ga ik ga stoppen met de droogbloemen dus dit is de laatste droogbloemen workshop!
3 maten ringen,
smal €20
medium € 22,50
large € 25,=
Dit pakket bevat alles om nog heel lang van de ring te genieten, de kerstballetjes kan je eruit laten of er later tussen uit knippen. Ik heb gouden of zwarte ringen. Bloemenkleur is altijd bont en bij iedereen kan het anders zijn.
Zelf nodig: snoeischaar, draadtang, schaar
 • kerst versie

 • zonder kerstballetjes, andere manier touwtjes

 • detail

3. Kerst schaal metaal met veer €32,50

UITVERKOCHT

aanbieding met dienblad, compleet €40
Metalen ronde ondergrond met ring, kan met of zonder dienblad, de veer en hertengewei is champagne kleurig, mooi bij het zwart, kerstballen kleur kunt u zelf kiezen. Het dienblad is zwart met goud aan de binnenkant wat mooi reflecteerd met het stuk.
Zelf nodig: mes, snoeischaar, draadtang, batterijen

 • Zonder dienblad €32,50 uitverkocht

 • met dienblad € 40 uitverkocht

 • Uitverkocht

4. Workshop Kerstpop €32,50 december 2020
!!! UPDATE 10 november weer leverbaar!!
!!! UPDATE 9 november UITVERKOCHT!!! 

Binnen 1 dag uitverkocht maar ik kon nog bijbestellen, op voorwaarde dat ik ze ook echt ontvang kan ik deze weer voor u leveren.

Deze keer geen plakken met lijm!  Omdat dit te ingewikkeld is en niet iedereen een lijmpistool heeft gaan we deze keer in steekschuim steken. Dit is niet zo stevig als de gelijmde versie.  Ongveer 50 cm hoog en 30 cm breed, u kan zelf uw kleur kiezen.  
Incl alle materialen,  €32,50 pp. 

Zelf nodig: snoeischaar, draadtang, schaar, batterijen

 

5. Kerst sterren set € 20,=

Set van 2 maten kerstster, goud of zwart metaal. Genoeg materiaal om ze beiden op te maken, kerstballetjes kleur naar keuze. Droge verwerking, om in te laten drogen.
Zelf nodig: snoeischaar, draadtang, schaar 

Vogels €30 pst (kan ook met kerst versie)

Dit is een wat moeilijkere workshop maar ook zonder ervaring en mét het duidelijke filmpje gaat dit u vast wel lukken. Met een gaaf vogel ornament voor €30 pst, incl alle materialen en instructie filmpje. Het stuk is ongeveer 40 bij 40 cm. Deze workshop is extra persoonlijk te maken door een leuke naam toe te voegen aan het stuk.

De bloemen zijn wel dagvers dus de samenstelling kan anders zijn dan het voorbeeld omdat deze workshop voor een langere tijd te bestellen is.

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt. Aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk

                                      

Bloemen taartje €15 kerstversie

Dit is een kleiner en eenvoudiger te maken pakket voor €15 pst de schaal is 25 cm breed en ongeveer 16 cm hoog. Leuk om kado te doen!
De bloemen zijn wel dagvers dus de samenstelling kan anders zijn dan het voorbeeld omdat deze workshop voor een langere tijd te bestellen is.

€15 incl alle materialen en instructiefilmpje aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Nieuwe workshops bloemschikken 2020

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

Alle workshops zijn: 

 • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
 • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
 • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
 • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
 • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
 • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
 • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het op het laatste moment aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 4 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 27,50 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com