Paasworkshops 2022

1. “Het konijn in de tuin” (in het atelier of diy pakket) €40 pp   

---UITVERKOCHT ----

 

2. “Industrieel” in een metalen schaal (in het atelier of diy pakket) €40 pp UITVERKOCHT

De stoerdere metalen workshop past in het interieur van nu. Met leuke bloem en groen producten, beton konijntje en mooie materialen een  echte eyecatcher, van beide kanten mooi.

Lengte 40 cm, met het steekschuim, zonder bloemen 17 cm hoog. De verdere hoogte kan je ook zelf bepalen.

Producten kunnen iets afwijken door beschikbaarheid op de veiling, ik kies altijd een passende vervanging.

DIY pakket: kies zelf een datum, zelf nodig: snoeischaar en mesje, eventueel draadtangetje

 

Maandag middag 4 April 13.30 uur Atelier Naaldwijk (nog 4 plek)

Donderdag avond 7 April 19.30 uur Atelier Naaldwijk (VOL)

opgeven aub via whattsapp 06-20808300

3. “Deurkrans” alleen DIY pakket €30 pp

Deze stoere deur krans, gedraaid op een strokrans van 30 cm, leuk voor aan de buitendeur maar ook om binnen te hangen, is goed in te drogen.

Met wilde tijm, wilgenkatjes, Rozemarijn, Steeneik, Pistache. Hangend aan een stoer touw. Producten kunnen iets afwijken door beschikbaarheid, ik kies altijd een passende vervanging.

Extra uitbreiding om zelf te doen als je een lijmpistool hebt: Zakje met 15 hoenderveertjes en 10 kwarteleitjes voor €2,50

Diy pakket, kies zelf een datum

Zelf nodig: snoeischaar, gewone schaar en draadtangetje

opgeven aub via whattsapp 06-20808300

Ik kan de krans ook voor u maken, dan kost de krans €40 en met eitjes en veren €42,50

Nieuwe workshops bloemschikken 2022

IVM de coronaregels zijn er op dit moment ALLEEN online workshops mogelijk

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
  • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Online bloemschikworkshop

Eerst even wat uitleg, sinds maart 2020 kunt u uw workshop thuis maken met behulp van een instructiefilmpje. Het werkt zo:

- U kiest een workshop naar keuze

- liefst besteld u via whattsapp 06-20808300

- wanneer wilt u de workshop maken? U kiest zelf een datum en geeft deze door met welk pakket u wilt.

- u krijgt een tas (of doos bij verzenden) met alle benodigde spullen, materialen én online instructie filmpje welke op ieder apparaat met internet af te spelen is of het nu tablet, tv of telefoon is. U kunt pauzeren en terugspoelen voor pauze of nog eens kijken. Zijn er vragen tijdens de workshop kunt u mij appen, ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

- U zorgt zelf voor een mesje of schaar, dit staat per workshop vermeld.

- Voor alle workshops geld, u kunt ook bloemen los bestellen om later uw werkstuk op te pimpen om zo langer plezier te hebben van uw stuk.

- filmpjes worden 1 x gemaakt en workshops lopen door totdat de ondergrond op is. Het kan dus zijn dat u andere dagverse producten (bloemen of blad) krijgt dan ik in het filmpje laat zien. Het is wel altijd naar waarde maar bijvoorbeeld een gerbera kan ook een roos zijn.

- Betaling gaat eenvoudig per tikkie, contactloos pin of contant

- Ik heb al vele mensen blij mogen maken en iedereen heeft een echt eigen gemaakt stuk.

- heeft u de kerst ondergrond van vorig jaar nog en wilt u die weer opmaken, dan kan u bij mij de rest bestellen wat nodig is voor dat stuk (decoratie kan soms afwijken)
- onderstaand Adventstuk is een DIY stuk, deze is weer te bestellen, decoratie kan afwijken van het voorbeeld (uiteraard wel naar waarde)
 
bestellen aub via Whattsapp 06-20808300 

 

Vogels €32,50 pst 

Dit is een wat moeilijkere workshop maar ook zonder ervaring en mét het duidelijke filmpje gaat dit u vast wel lukken. Met een gaaf vogel ornament voor €30 pst, incl alle materialen en instructie filmpje. Het stuk is ongeveer 40 bij 40 cm. Deze workshop is extra persoonlijk te maken door een leuke naam toe te voegen aan het stuk.

De bloemen zijn wel dagvers dus de samenstelling kan anders zijn dan het voorbeeld omdat deze workshop voor een langere tijd te bestellen is.

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt. Aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk. Bezorging ook mogelijk, verzending via post nl.

                                      

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het op het laatste moment aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 4 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 27,50 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com