Nieuwe workshops bloemschikken 2019

Augustus 2019 Locatie Atelier Hazelaar 5

De datum voor augustus volgt nog.

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

 

November 2019 locatie Westlands Museum

Opgeven kan alleen via de website van het Museum: https://www.westlandsmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/agenda

De workshop van juni was volgeboekt dus wees er snel bij!

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het oplopende aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshop Bloemsierkunst in de Gouden eeuw 14 november 2019

Let op: deze workshop wordt gehouden in het Westlands museum! Opgeven kan ook alleen via het museum: https://www.westlandsmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/agenda

We maken een overdadig bloemstuk in de stijl van de Gouden Eeuw. Ik vertel leuke weetjes en over hoe het toen ging in de bloemsierkunst. Na het maken van het bloemstuk kunt u het bloemstuk plaatsen inde stijlkamer van de expositie en met eigen mobiel of camera uw stuk fotograferen. Daarna mag uw stuk uiteraard mee naar huis.

Ik heb geen voorbeeld van het bloemstuk maar het zal in de stijl zijn van 1 van de 6 stukken die ik maakte met zijdebloemen die nu ook in het museum tentoongesteld staan.

Inclusief alles, verse bloemen, pot, gereedschap, koffie ed. U hoeft dus niets mee te nemen.

Kosten €27,50 pp datum 14 november locatie Westlands Museum

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)! Pinnen mag en wifi beschikbaar.

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Workshops

In een creatieve  middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 5 personen.

Inclusief:

- alle materialen en ondergronden

- u hoeft geen gereedschap mee te nemen

- 2 x koffie, thee of fris en twee keer wat lekkers

- ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding

- soms kunnen de voorbeelden iets afwijken van het stuk wat u maakt, dit komt omdat de producten dagvers zijn en niet altijd beschikbaar.

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 25,00 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com