Nieuwe workshops bloemschikken 2019 - 2020

September 2019 Locatie Atelier Hazelaar 5

Dinsdag 17 september 19.30 uur VOL

We hebben deze al eens gemaakt, omdat ik diverse vragen kreeg of we deze workshop gingen doen en ik hem zelf ook heel leuk vind maken we de liggende herfstkrans. Het meeste materiaal in deze krans droogt goed in dus grote kans dat u er lang plezier van heeft. Incl onderbord en kalebas.
Prijs € 30,= - Locatie Hazelaar5 -  incl 2 x koffie of thee met wat lekkers.

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

De datums tot januari zijn 6 september bekend gemaakt via de nieuwsbrief. 

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

 

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het oplopende aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Data tot Januari 2020:

De volgende datums zijn (onder voorbehoud) ook al bekend, de voorbeelden zal ik later toesturen. U kunt zich al opgeven!
- maandag 14 oktober 13.30 uur frame met windlicht, het wordt al wat sneller donker dus dat zal heel gezellig staan met een kaars of ledlampje
- dinsdag 15 oktober 19.30 uur frame

Kinderworkshop Halloween - let op dit is in de herfstvakantie- kinderen onder 8 jaar met begeleiding Dinsdag 22 oktober 14.00 uur

- Maandag 4 november 13.30 uur  deurkrans voor binnen of buiten, met koperen bellen kan makkelijk met kerst zelf aangepast worden.
- Dinsdag 5 november 19.30 uur deurkrans

- Maandag 25 november 13.30 uur Adventskrans, zondag 1 december mag de eerste kaars aan. Neem zelf dikke kaarsen in eigen kleuren mee.
- Dinsdag 26 november 19.30 uur Adventskrans

- Dinsdag 10 december 19.30 uur kerstpop, -VOLGEBOEKT -we maken haar weer, natuurlijk in een eigen gekozen kleur. Een voorbeeld ziet u hiernaast. €30 pp 
- Donderdag 12 december 19.30 uur workshop tafelstuk, leuk met sterren en lichtjes en eigen gekozen materialen. ( nog 1 plek )
- Vrijdag 13 december 13.30 uur workshop tafelstuk (nog 6 plek)

Workshop Bloemsierkunst in de Gouden eeuw 14 november 2019

November 2019 locatie Westlands Museum

De workshop van juni was volgeboekt dus wees er snel bij! We maken nu overigens wel een ander stuk.

Let op: deze workshop wordt gehouden in het Westlands museum! Opgeven kan ook alleen via het museum: https://www.westlandsmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/agenda

We maken een overdadig bloemstuk in de stijl van de Gouden Eeuw. Ik vertel leuke weetjes en over hoe het toen ging in de bloemsierkunst. Na het maken van het bloemstuk kunt u het bloemstuk plaatsen inde stijlkamer van de expositie en met eigen mobiel of camera uw stuk fotograferen. Daarna mag uw stuk uiteraard mee naar huis.

Ik heb geen voorbeeld van het bloemstuk maar het zal in de stijl zijn van 1 van de 6 stukken die ik maakte met zijdebloemen die nu ook in het museum tentoongesteld staan.

Inclusief alles, verse bloemen, pot, gereedschap, koffie ed. U hoeft dus niets mee te nemen.

Kosten €27,50 pp datum 14 november locatie Westlands Museum

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)! Pinnen mag en wifi beschikbaar.

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Workshops

In een creatieve  middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 5 personen.

Inclusief:

- alle materialen en ondergronden

- u hoeft geen gereedschap mee te nemen

- 2 x koffie, thee of fris en twee keer wat lekkers

- ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding

- soms kunnen de voorbeelden iets afwijken van het stuk wat u maakt, dit komt omdat de producten dagvers zijn en niet altijd beschikbaar.

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 25,00 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com