September

Ik heb een try-out gedaan om een coronaproof workshop te geven en dat is gelukt. Ik kan helaas maar 4 mensen kwijt. Leuk is dat men eigen groepjes vormt en een avond reserveert, daardoor heb ik wel minder mogelijkheden om echt avonden in te plannen. Maar u kunt zich nu wel opgeven voor de september workshop:

We maken een herfststuk op een metalen ondergrond waardoor het stuk lijkt te zweven. In herfstkleuren met herfstmaterialen die goed in te drogen zijn.

Data
Maandag 21 september 13.30 uur VOL
Dinsdag 22 september 19.30 uur VOL

update: Doordat mensen privé groepjes vormden en avonden hebben gereserveerd kan ik in september geen nieuwe data meer plannen.

                               Herfstworkshop €32,50 pp aub reserveren via whattsapp 06-20808300
U heeft geen coronaklachten, afzeggen tot 48 uur van te voren is kosteloos, daarna ben ik genoodzaakt de helft in rekening te brengen. Ik kan ook het stuk voor u maken tegen de normale kosten bij afzegging.

Workshops om thuis maken via filmpje

Na de vele enthousiaste reacties heb ik besloten om nu niet 1 maar 2 workshops aan te bieden. Nu het vakantie is, vind u het misschien leuk om met kinderen een leuk stuk voor op tafel of bijvoorbeeld voor oma te maken. Of misschien een leuk cadeau voor Moederdag? 

 

Workshop 1 Vogels €30 pst aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk


We hebben het wat moeilijkere en grotere pakket met een gaaf vogel ornament voor €30 pst, incl alle materialen en instructie filmpje. Het stuk is ongeveer 40 bij 40 cm. Deze workshop is extra persoonlijk te maken door een leuke naam toe te voegen aan het stuk.

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt.

                                      

Workshop 2 bloementaart

Daarnaast een kleiner en eenvoudiger te maken pakket voor €15 pst de schaal is 25 cm breed en ongeveer 16 cm hoog.
De bloemen zijn wel dagvers dus de samenstelling kan anders zijn dan het voorbeeld omdat deze workshops voor een langere tijd te bestellen zijn.

€15 incl alle materialen en instructiefilmpje aub bestellen via 06-20808300, pakket ophalen bij Atelier Bloemstylist Naaldwijk

Iedere werkdag te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Workshop Kerstpop december 2020

Vooralsnog ga ik er vanuit dat we tegen die tijd vast wel weer kunnen workshoppen.
Er zijn nu al plekjes gereserveerd! De datum is nog niet bekend maarrrr ..We maken haar voor het 4de jaar op rij! De kerstpop. Een groot succes, heel leuk om te maken en natuurlijk in een eigen gekozen kleur en uitstraling. Deze keer wordt het een andere versie, waarin ook verse bloemen kunnen dus geen plakken met lijm!   Ongveer 50 cm hoog en 30 cm breed. Incl alle materialen, u hoeft niets mee te nemen €32,50 pp. Voorbeeld volgt nog, hiernaast staat de pop welke we afgelopen 4 jaar maakten.


Nieuwe workshops bloemschikken 2020

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
  • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het op het laatste moment aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 4 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 27,50 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com