Kruik toef januari 2020

Er is nog plek genoeg voor de workshop kruiktoef!
Maandag 20 januari 13.30 uur (nog 6 plek)
Dinsdag 21 januari 19.30 uur (VOL

Een gave winterse toef,ook wel guirlande of festoen om op te hangen of neer te leggen. Ook heel tof over een kruik! (Deze kruik op de foto is niet inbegrepen in de prijs)  Met natuurlijke materialen, een stoer touw en keuze uit blauwe distel, gips, of leuke bloembolletjes.Of kies je liever een leuke mix hiervan? Deze kruiktoef wordt om in te drogen dus u heeft er lekker lang plezier van. Inclusief stoer touw

Kosten €30,= incl 2 x koffie of thee met wat lekkers.

Workshop Februari


Maandag 17 februari 13.30 uur (nog 12 plek)
Dinsdag 18 februari 19.30 uur (nog 11 plek)
Verse bloemen, bolletjes en takken workshop. Het voorbeeld volgt nog. 

Februari ( demonstratie, geen workshop):

Woensdag 26 februari ben ik nogmaals uitgenodigd om de Paas demonstratie voor groei en bloei te geven in de kerk in Naaldwijk. Ook als u geen lid bent van Groei en Bloei kan u komen kijken, er wordt dan door Groei en Bloei een bijdrage gevraagd van €3,= pp.

Locatie:Ontmoetingskerk
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Groei en Bloei Westland

Paas workshops 2020


Maandag 30 maart 13.30 uur (nog 11 plek)
Dinsdag 31 maart 19.30 uur (nog 11 plek)
Maandag 6 april 13.30 uur (nog 12 plek)
Dinsdag 7 april 19.30 uur (nog 9 plek)
Dit wordt waarschijnlijk een houten etagere, mits de groothandel er voldoende kan leveren.

Workshop Kerstpop december 2020

Er zijn nu al plekjes gereserveerd! De datum is nog niet bekend maarrrr ..We maken haar voor het 4de jaar op rij! De kerstpop. Een groot succes, heel leuk om te maken en natuurlijk in een eigen gekozen kleur en uitstraling. Deze keer wordt het een andere versie, waarin ook verse bloemen kunnen dus geen plakken met lijm!   Ongveer 50 cm hoog en 30 cm breed. Incl alle materialen, u hoeft niets mee te nemen €32,50 pp. Voorbeeld volgt nog, hiernaast staat de pop welke we afgelopen 4 jaar maakten.


Nieuwe workshops bloemschikken 2020

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
  • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het op het laatste moment aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 5 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 25,00 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com