Adventskrans

- Maandag 25 november 13.30 uur (nog 2 plek)
- Dinsdag 26 november 19.30 uur (VOL)

De adventskrans, waar iedere week tot kerst een kaars erbij mag worden aangestoken. Daarom wordt dit een droogkrans, hij moet wel zeker 4 weken mooi blijven. Ik heb nog wel het idee om er verse bloemen in te verwerken met glazen flesjes, deze kan je dan zelf vervangen. Zondag 1 december mag de eerste kaars aan. Neem zelf dikke kaarsen in eigen kleuren mee. Het voorbeeld is van vorig jaar maar het zal zo'n soort kransworden. Als ik het voorbeeld hebvan deze keer, dan update ik de foto.

Kosten: €30,=  NOTE:  zelf kaarsen meenemen, exclusief onderschaal. Ook leuk voor op een taartschaal maar zelf leg ik hem zo op tafel.

Workshop Kerstpop

We maken haar voor het 4de jaar op rij! Een groot succes, heel leuk om te maken en natuurlijk in een eigen gekozen kleur en uitstraling. Metledlichtjes, een voorbeeld ziet u hiernaast. Incl alle materialen, u hoeft niets mee te nemen €30 pp
 
- Dinsdag 10 december 19.30 uur -VOLGEBOEKT  

Kerstworkshop tafelstuk

We maken een tafelstuk, er komen sterren in en werken met een frame, Natuurlijk ook ledlichtjes of als je wil echte kaarsen. Het voorbeeld heb ik nog niet omdat ik nog niet alle materialen binnen heb. Het zal wel ietsje gaan lijken op het stuk hiernaast.
- Donderdag 12 december 19.30 uur  ( nog 2 plek )
- Vrijdag 13 december 13.30 uur  (nog 3 plek)
 
Er is vraag naar meer workshops rond kerst, ik begrijp dat. Helaas kan ik hierin waarschijnlijk niet tegemoed komen doordat ik ben ingehuurd door bedrijven en verenigingen en ja zelfs groepen met mensen die zelf een groep hebben gevormd geef ik bijna dagelijks workshops in december. Ook de bestellingen, abonnementen en rouwwerk gaan gewoon door waardoor er geen ruimte overblijft voor extra workshops.

Winterse toef

Maandag 20 januari 13.30 uur (nog 12 plek)
Dinsdag 21 januari 19.30 uur (nog 10 plek)

Een gave winterse toef,ook wel guirlande of festoen om op te hangen of neer te leggen. Ook heel tof over een kruik!  Met natuurlijke materialen en leuke winterse items. Zodra het voorbeeld af is zal ik de foto laten zien.

Kosten €30,= incl 2 x koffie of thee met wat lekkers

Nieuwe workshops bloemschikken 2019 - 2020

Note: kunt u niet komen en wilt u toch graag het stuk? Dan kan ik het voor u maken.

U kunt nu opgeven, heel graag via whattsapp 06-20808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com onder vermelding van welke workshop en welke datum.

!!!!Nieuwe regels miv juni 2019, vanwege het oplopende aantal afzeggers ben ik genoodzaakt de volgende regels te hanteren;

- u kunt gratis tot 1 week van te voren uw aanmelding weer intrekken.

- daarna ben ik genoodzaakt om de helft van de workshop in rekenening te brengen, omdat ik blijf zitten met al ingekochte ondergeronden en misschien had iemand anders wel graag uw plekje gewild.

- of ik maak uw werkstuk voor de prijs die ervoor staat, zodat u toch uw werkstuk heeft

Alle workshops zijn: 

  • Inclusief 2 x koffie/thee/fris en wat lekkers
  • ruime persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • opgeven via tel of WhatsApp 0620808300 of email vreugdenhilbianca@gmail.com (bij geen reactie van mij is uw plek niet gegarandeerd)
  • Locatie Atelier Hazelaar 5 in Naaldwijk. Bij de parkeerplaats, aan de achterkant de witte deur, daar zit een zwarte deurbel en is mijn atelier.
  • Inclusief alle materialen, je hoeft dus niks mee te nemen (tenzij anders vermeld)!
  • Betaling contant, tikkie of pinnen en gratis wifi beschikbaar.
  • grote parkeerplaats voor veel auto's bij de achterdeur

p.s. de producten zijn altijd dagvers en voorbeelden zijn vooruit gemaakt en kunnen dus altijd iets afwijken van de voorbeeld foto. De materialen zullen ruim op voorraad zijn en ik zorg altijd dat iedereen met een mooi gevuld stuk naar huis gaat.

De workshops zijn meestal snel vol dus geef je tijdig op. Nieuwsbrief lezers krijgen als eerste de informatie.  Na de nieuwsbrief komt het op de website en dan op facebook en instagram. Facebook en instagram komen als laatste. Dit omdat niet iedereen facebook heeft en zo toch iedereen de kans heeft om zich op te geven.

Workshops

In een creatieve middag of avond maakt u samen met Bloemstylist Bianca in het atelier een creatie in uw eigen stijl. Elke maand zijn deze anders en altijd seizoensgebonden. Vind u het leuk om met vriendinnen te bloemschikken? Ik kom ook  op locatie (in het Westland) of u reserveert een privé avond bij Bloemstylist, dit kan al vanaf 5 personen.

 

Waar:

Atelier Hazelaar 5   2671 pc in Naaldwijk

Als u een groep heeft, in het atelier, bij u thuis of op locatie

Kosten:

Volwassenen tussen  € 25,00 en € 40,= ( zie datum)

Kinderen tussen  € 15,= en € 25,=( zie datum)

Voor cursussen en workshops reserveren:

Bel,sms,wats app 0620808300

vreugdenhilbianca@gmail.com