Webshop

Welkom bij de webshop van Bloemstylist. Ophalen van producten kan ook!
Hoe werkt deze webshop? Klik op de foto voor meer informatie. U kunt eenvoudig uw bestellingen plaatsen en via de kassa het formulier invullen. U besteld dan via email. Vervolgens kunt u het product in Naaldwijk ophalen en contant betalen of pinnen.

Wilt u het liever verstuurd? Geen probleem, u besteld via email, u krijgt van mij een reactie met de verzendkosten voor uw product dan mag u het bedrag overmaken via uw eigen bank naar NL69RABO0307142620 tav Bloemstylist Bianca Vreugdenhil ovv uw product.

Waarom via email bestellen? Bij mij besteld u niet een standaard bloemwerk van een plaatje.  Omdat ik op maat gemaakt bloemwerk maak heb ik meer persoonlijke informatie nodig. Bij bloemwerk kunt u zelf uw prijs aangeven. En ook omdat via deze website niet kan combineren met ophalen zonder kosten en met verzendkosten.

Lathyrus

Prijs: 6,95 EUR
Verse Lathyrus, heerlijk ruikende pronkerwt. Iedere veildag vers gehaald. Vraag gerust naar de dagprijs. Wel zal de Lathyrus de hele maand April een aanbieding zijn. Vanwege de fragiele bloemen stuur ik ze liever niet op. Stuur een bericht of whattsAppje naar 0620808300

Luchtballon om op te hangen ballon decoratie

Prijs: 3,50 EUR
Leuke lucht ballon ter decoratie in woon of slaapkamer. Of wat dacht je van jullie zomerfeest, gezellig buiten? Als de luchtballon is uitgevouwen is hij van boven tot beneden 42 cm. Breedte 24cm. Materiaal: Papier met ijzerdraad en touw. Kan als brievenbus post verstuurd worden

kwal in glas presse papier

Prijs: 14,50 EUR
Presse papier kwal in glas,10cm hoog en op het breedste punt 7 cm breed. Kleur is soort donkergroen grijs. Zeer mooi ter decoratie. De nagebootste kwal lijkt te zweven in het vergrotende glas. Deze is er ook in een grotere variatie.

roze kwal in glas (geen echte kwallen)

Prijs: 33,50 EUR
presse papier 17cm hoog op het breedste punt 9cm breed. Met roze kwal in het glas, heel mooi decoratief item. Er is ook een kleinere variant.

Freesia vers van de kweker

Prijs: 6,00 EUR
Freesia's vers van de kweker altijd te bestellen voor de normale dag prijs. Vraag vrijblijvend naar de dagprijs, deze is iedere keer anders.

week aanbieding tulpen boeket

Prijs: 6,50 EUR
Het is weer tijd voor tulpen! Geef jezelf of iemand anders zo'n leuk boeket kado en haal de lente in huis. Iedere dag haal ik verse tulpen, kleur en soort kunnen variëren. Boeketten kunnen naar wens ook groter of anders. Deze aanbieding geld tot 18 januari 17.00 uur.

boeket

Prijs: 15,00 EUR
Boeketten vanaf € 15,= in elke gewenste kleur. Klassiek of modern, gemaakt in uw wensen. Ophalen in Naaldwijk. Bezorging in het Westland of per koerier.

Bloem stuk

Prijs: 15,00 EUR
Bloemstukken vanaf €15,= Dit is slechts een voorbeeld. U kunt uw wensen zoals prijs en kleur doorgeven via de mail.

Peperberry roze

Prijs: 7,95 EUR

Bloemabonnement

Prijs: 15,00 EUR
Iedere week, om de week of elke 3 weken een vers boeket, losse bloemen of bloemstuk bij u thuis bezorgd. Ik zorg voor de vaas of ondergrond. Ik breng de bloemen met vaas en kom het weer ophalen en omruilen voor vers. U hoeft er alleen van te genieten. Vanaf 15 euro per keer. U mag de prijs bepalen en zelf aangeven wanneer u het gebracht wil hebben. Betaling contant of per pin bij bezorgen.

Lili wil bloeien leerzaam prentenboekje

Prijs: 6,95 EUR
NIEUW | Leuk voor in de schoen of onder de boom! Ben je opzoek naar een leuk voorleesboekje voor kinderen? Bestel dan het leerzame prentenboekje ‘Lili wil bloeien’. Lili wil Bloeien is een educatief boekje waarin kinderen op een speelse manier leren over verschillende bloemsoorten. “Kinderen weten soms het verschil niet tussen een tulp of een lelie. Lili wil bloeien is daarom een must voor ieder kind. In het boekje is Lili, de lelie, de hoofdpersoon. Zij begint in het boekje jong en groen en tijdens haar zoektocht wordt ze steeds rijper en komt ze andere bloemen tegen. Zoals bijvoorbeeld Irene de tulp en Bernard de anjer. Uiteindelijk vormen ze aan het einde van het boekje samen een kleurrijk boeket. Lili wil Bloeien is het allereerste kinderboek over bloemen en bloeien en wordt uitgegeven door YourLily. “Lili wil bloeien” is geschreven door Gerben Ravensbergen en Jhon Koopman, beide actief bij Yourlily. De prachtige illustraties zijn van de hand van Liz Meester. De leerdoelen in het boekje zijn de verschillende bloemen, tellen tot en met 10 en de verschillende kleuren. Lili is een prenten- en voorleesboekje voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Ophalen kan, excl verzenden €6,95 per stuk

Harspot brocant voor binnen stoer voor buiten

Prijs: 4,95 EUR
Harspotjes gaaf in een stoere/ landelijke / brocante leefstyle. Mooi voor binnen of buiten. Prijs per stuk excl. decoratie. Maten: bovenkant 16cm doorsnede, onderkant 7 cm, hoogte 12 cm

drie vaasjes op houten plank

Prijs: 9,95 EUR
Drie vaasjes op een stoere houten plank. De vaasjes staan los tussen het ijzer en zijn omwikkeld met touw. Lengte van de plank 45 cm, vaasjes zijn 10,3cm hoog en de opening is 2,2 cm. Leuk in een stoere, sobere of brocante woonstyle

losse bloemen

Prijs: 1,00 EUR
Losse bloemen, om zelf een vaasje op te vullen. Geef de kleur en het bedrag door en ik zorg voor verse, mooie losse bloemen. Voorkeur van bloemen? Geef het aan.

Moskrans groot 48cm

Prijs: 17,95 EUR
Mooi volle brede mos krans. Het mos is gedroogd 48 cm doorsnee en 13 cm breed. Heel gaaf om zo neer te leggen, op een plank te zetten of op te hangen. Door het gedroogde mos blijft de krans lang mooi. Ophalen of verzenden.

Krans 40 cm incl stoer touw

Prijs: 8,95 EUR
Leuke takkenkrans om aan de deur te hangen, op tafel te leggen of op een plank te zetten. De krans is zo'n 40 cm breed. De krans is ingedroogd dus blijft heel lang goed. Wordt geleverd met 1 meter stoer touw. Ophalen of verzenden.

Schelp placuna ephium

Prijs: 0,75 EUR
Schelp Placuna Ephium, parelmoer kleurig 0,75 per stuk. Verschillend qua grootte,de meesten zijn zo rond de 12 a 13 cm. Worden gemengd geleverd, kunnen per stuk.

Bolvaas

Prijs: 9,95 EUR
Bolvaas met brede rand. Leuk voor een moderne schikking of om bijvoorbeeld een krans op te leggen en bloemen uit te laten komen. Hoogte 16 cm, breedte op het breedste punt 20 cm, opening 6 cm Deze vaas wordt geleverd zonder bloemen, de derde foto is een voorbeeld.

Schelp Macabebe

Prijs: 0,95 EUR
Schelpen Macabebe,een mossel soort. Van binnen mooi parelmoer gekleurd van buiten bruin grijsachtig. Verschillend van grootte, de meesten zijn tussen de 12 en 15 cm per stuk. Mooie decoratieve schelpen.

vaasje scheef

Prijs: 6,50 EUR
Super schattige vaasjes inpastel tinten roze, groen of blauw. € 6,50 per stuk 14 cm hoog, 10 cm breed en de opening is 1,1 cm

vaasje glas

Prijs: 2,75 EUR
Glazen vaasje in brocante style 12,5 cm hoog, 9 cm breed, de opening is 1,5 cm Nog 2 op voorraad.

Wit riet mandje op pootjes

Prijs: 6,95 EUR
Leuk rieten mandje in white wash. Op houten pootjes, er zit plastic in om het water tegen te houden. Geen garantie voor waterdichtheid! Ik doe er altijd nog een extra plastic in. Hoogte 17 cm breedte 20 cm. Ophalen of verzenden

Vaas glas 20cm

Prijs: 7,95 EUR
Glazen vaas loopt mooi breed uit. Voor een ruim boeket of leuk met plantjes. Hoogte 20cm breedte 19 cm. Ophalen of verzenden

Krans 34 cm korte tak incl stoer

Prijs: 8,95 EUR
Leuke krans van korte takken, om en om gebonden. Ingedroogd dus blijft lang houdbaar. Leuk om op een stoere plank te zetten in een landelijk interieur. Leg hem op tafel in een moderne woning of hang hem als warm welkom aan de deur. Wordt geleverd met 1 meter stoer touw. Ophalen of verzenden.

Kip keramiek 8 bij 12 cm

Prijs: 4,25 EUR
Kippetje van keramiek, 8 cm hoog en 12 cm lang. Gezellig om samen met de grotere kip neer te zetten, is niet persé een paasproduct. Ophalen of verzenden.

Kip keramiek 12 bij 13 cm

Prijs: 6,25 EUR
Kip van off white keramiek. Hoogte 12 cm breedte 13 cm. Gezellig om samen met de kleinere kipjes neer te zetten. Is niet persé een paas product. Ophalen of verzenden

Bol hang flesje van mooi dun glas

Prijs: 1,00 EUR

Water parels

Prijs: 4,25 EUR

verse dadeltak klein

Prijs: 3,95 EUR
Nu verkrijgbaar: verse dadeltakken. Mooi ter decoratie in huis, op een gave schaal of bij een stoere pot. Grootte van de takken varieert tot 100 gram. Prijs per tak € 3,50. Ook grotere verkrijgbaar van € 7,50 van 300 tot 400 gram zie elders in de webshop. Ophalen of verzenden