Webshop

--- in de zomervakantie duurt het langer voordat uw product verstuurd wordt. Excuus voor het ongemak ----

Welkom bij de webshop van Bloemstylist. Ophalen van producten kan ook!
Hoe werkt deze webshop? Klik op de foto voor meer informatie. U kunt eenvoudig uw bestellingen plaatsen en via de kassa het formulier invullen. U besteld dan via email. Vervolgens kunt u het product in Naaldwijk ophalen en contant betalen of pinnen.

Wilt u het liever verstuurd? Geen probleem, u besteld via email, u krijgt van mij een reactie met de verzendkosten voor uw product dan mag u het bedrag overmaken via uw eigen bank naar NL69RABO0307142620 tav Bloemstylist Bianca Vreugdenhil ovv uw product.

Waarom via email bestellen? Bij mij besteld u niet een standaard bloemwerk van een plaatje.  Omdat ik op maat gemaakt bloemwerk maak heb ik meer persoonlijke informatie nodig. Bij bloemwerk kunt u zelf uw prijs aangeven. En ook omdat via deze website niet kan combineren met ophalen zonder kosten en met verzendkosten.

droogbloemen kleurexplosie small

Prijs: 6,95 EUR
Vrolijk gekleurd droogbloemen boeket voor een leuke prijs. Wilde Phalaris, geurende Lavendel, Gomphrena en andere ecologisch geteelde bloemen en grasjes maken een schattig boeketje, korenschoof gebonden en afgewerkt met een fris gekleurd touwtje.

Droogbloemen boeket ontluikende lente

Prijs: 16,50 EUR
Dit mooie droogboeket noemden we ontluikende lente, de katoentak, roze ridderspoor, gips en leuke grasjes doen denken aan de lente. Maar dit prachtige boeket staat natuurlijk het hele jaar mooi! Korenschoof gebonden, zo'n 65 cm lang en afgebonden met brocant gehaakt lint.

Droogbloemen boeket Zomer

Prijs: 15,95 EUR
Mooi natuurlijk, korenschoof gebonden droogboeket met eco geteelde bloemen, haver en grasjes. Met raffia verbonden. Zo'n 52 cm hoog, valt mooi wijd en losjes, maar als je het in een smallere vaas zet kan je het minder wijd zetten. Houten trog € 6,95 lengte 40cm, breedte 14cm, hoogte 5 cm

Droogboeket kleurexplosie excl vaas

Prijs: 22,50 EUR
Mooi gevuld droogboeket met eco geteelde bloemen in veel verschillende kleuren, een ware kleurexplosie met mooie pauwenveer. Afgewerkt met mooi gevlochten touw. Het boeket is ongeveer 65 cm hoog. Exclusief vaas, deze is wel erbij te koop, €8,95

Bloemabonnement

Prijs: 20,00 EUR
Iedere week, om de week of elke 3 weken een vers boeket, losse bloemen of bloemstuk bij u thuis bezorgd. Ik zorg voor de vaas of ondergrond. Ik breng de bloemen met vaas en kom het weer ophalen en omruilen voor vers. U hoeft er alleen van te genieten. Vanaf 15 euro per keer. U mag de prijs bepalen en zelf aangeven wanneer u het gebracht wil hebben. Het meest wordt gekozen voor €20 per keer, om de week. Betaling contant of per pin bij bezorgen.

Lili wil bloeien leerzaam prentenboekje

Prijs: 6,95 EUR
NIEUW | Leuk voor in de schoen of onder de boom! Ben je opzoek naar een leuk voorleesboekje voor kinderen? Bestel dan het leerzame prentenboekje ‘Lili wil bloeien’. Lili wil Bloeien is een educatief boekje waarin kinderen op een speelse manier leren over verschillende bloemsoorten. “Kinderen weten soms het verschil niet tussen een tulp of een lelie. Lili wil bloeien is daarom een must voor ieder kind. In het boekje is Lili, de lelie, de hoofdpersoon. Zij begint in het boekje jong en groen en tijdens haar zoektocht wordt ze steeds rijper en komt ze andere bloemen tegen. Zoals bijvoorbeeld Irene de tulp en Bernard de anjer. Uiteindelijk vormen ze aan het einde van het boekje samen een kleurrijk boeket. Lili wil Bloeien is het allereerste kinderboek over bloemen en bloeien en wordt uitgegeven door YourLily. “Lili wil bloeien” is geschreven door Gerben Ravensbergen en Jhon Koopman, beide actief bij Yourlily. De prachtige illustraties zijn van de hand van Liz Meester. De leerdoelen in het boekje zijn de verschillende bloemen, tellen tot en met 10 en de verschillende kleuren. Lili is een prenten- en voorleesboekje voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Ophalen kan, excl verzenden €6,95 per stuk

vaasje scheef

Prijs: 6,50 EUR
Super schattige vaasjes inpastel tinten roze, groen of blauw. € 6,50 per stuk 14 cm hoog, 10 cm breed en de opening is 1,1 cm

AANBIEDING nu € 30 roze kwal in glas (geen echte k

Prijs: 33,50 EUR
presse papier 17cm hoog op het breedste punt 9cm breed. Met roze kwal in het glas, heel mooi decoratief item. Er is ook een kleinere variant.

Freesia vers van de kweker

Prijs: 6,00 EUR
Freesia's vers van de kweker altijd te bestellen voor de normale dag prijs. Vraag vrijblijvend naar de dagprijs, deze is iedere keer anders.

boeket

Prijs: 15,00 EUR
Boeketten vanaf € 10,= in elke gewenste kleur. Klassiek of modern, gemaakt in uw wensen. Ophalen in Naaldwijk. Bezorging in het Westland mogelijk.

Bloem stuk

Prijs: 15,00 EUR
Bloemstukken vanaf €15,= Dit is slechts een voorbeeld. U kunt uw wensen zoals prijs en kleur doorgeven via de mail.

drie vaasjes op houten plank

Prijs: 9,95 EUR
Drie vaasjes op een stoere houten plank. De vaasjes staan los tussen het ijzer en zijn omwikkeld met touw. Lengte van de plank 45 cm, vaasjes zijn 10,3cm hoog en de opening is 2,2 cm. Leuk in een stoere, sobere of brocante woonstyle

losse bloemen

Prijs: 1,00 EUR
Losse bloemen, om zelf een vaasje op te vullen. Geef de kleur en het bedrag door en ik zorg voor verse, mooie losse bloemen. Voorkeur van bloemen? Geef het aan.

Schelp placuna ephium

Prijs: 0,75 EUR
Schelp Placuna Ephium, parelmoer kleurig 0,75 per stuk. Verschillend qua grootte,de meesten zijn zo rond de 12 a 13 cm. Worden gemengd geleverd, kunnen per stuk.

Bolvaas

Prijs: 9,95 EUR
Bolvaas met brede rand. Leuk voor een moderne schikking of om bijvoorbeeld een krans op te leggen en bloemen uit te laten komen. Hoogte 16 cm, breedte op het breedste punt 20 cm, opening 6 cm Deze vaas wordt geleverd zonder bloemen, de derde foto is een voorbeeld.

Schelp Macabebe

Prijs: 0,95 EUR
Schelpen Macabebe,een mossel soort. Van binnen mooi parelmoer gekleurd van buiten bruin grijsachtig. Verschillend van grootte, de meesten zijn tussen de 12 en 15 cm per stuk. Mooie decoratieve schelpen.

vaasje glas

Prijs: 2,75 EUR
Glazen vaasje in brocante style 12,5 cm hoog, 9 cm breed, de opening is 1,5 cm Nog 2 op voorraad.

Bol hang flesje van mooi dun glas

Prijs: 1,00 EUR
Kleine bol vaasjes van mooi dun glas, leuk om in de paastak te hangen! Ook erg decoratief in een bloemstuk, krans of om op mos te leggen. Vullen met water en 1 of 2 bloemetjes. Lengte 6 cm Breedte 4 cm € 1,= per stuk

Vaas Glas 20 cm

Prijs: 7,95 EUR
Glazen vaas loopt mooi breed uit. Voor een ruim boeket of leuk met plantjes. Hoogte 20cm breedte 19 cm. Gratis ophalen in Naaldwijk of verzenden via postnl pakket €6,95