Heeft u mij al zien rijden? Bloemstylist heeft een mooie bus! Een Mercedes Vito long version. Voorzien van een eigengemaakt bloemwerk en logo. Supertrots en heel blij rij ik uw bloemen rond!

Wie is Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Ik ben Bianca Vreugdenhil, volgde een bloemisten opleiding bij Middelbare Tuinbouwschool Huis te Lande in Rijswijk, welke ik succesvol afrondde. Met deze vakdiploma's en jaren ervaring op te hebben gedaan bij bloemisten en groothandel is sinds 2015 Bloemstylist Bianca Vreugdenhil een feit.

Ik werk vanuit mijn atelier aan huis en maak eigenlijk alles wat iedere bloemist maakt. Wat bij mij anders is, is dat ieder bloemwerk op maat gemaakt wordt. Natuurlijk kunt u 24 boeketten tegelijk bestellen maar in princiepe is ieder boeket anders. Op mijn website staan wel voorbeelden maar deze worden altijd aan uw wensen en budget aangepast. Ik werk niet graag met 2 gerbera's hier en 4 rozen daar omdat het op het plaatjes zo staat. U kunt via internet, telefoon, sms of watts app bestellen.

Waarom zou u bij mij bloemwerk bestellen? Ik heb geen voorraad en koop alles vers in! Daardoor heeft u een gegarandeerd vers product. Ik maak alles op maat, ingaand op uw wensen. Ik probeer altijd net even anders te zijn in mijn bloemwerk. In mijn bloemwerk ziet u veel bloemen, minder blad, tenzij er echt om gevraagd wordt. Soms wordt er juist blad gebruikt omdat het heel decoratief is en juist gezien mag worden. Zo werk ik ook graag met dracaena en vetplanten.

Voor bijvoorbeeld rouwwerk of trouwwerk zitten we onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, bij Bloemstylist in het atelier. We hebben alle privacy omdat er geen andere klanten rondlopen. De inkoop wordt gedaan via veiling, bloemenhandel en direct via kwekers in de buurt, zo zijn de bloemen altijd vers ingekocht voor uw op maat gemaakte bloemwerk. Ik probeer altijd net iets anders te zijn dan een ander. Met bloemen werken is mijn passie en dat ziet u terug in mijn bloemwerk.

Ik probeer mensen te inspireren via mijn bloemwerk, workshops en via:

Facebook:https://www.facebook.com/Bloemstylist-Bianca-Vreugdenhil-521121421379474

Instagram:  https://www.instagram.com/bloemstylistbiancavreugdenhil/

Twitter: https://twitter.com/Bianca_Vreug

Pinterest: https://www.pinterest.com/biancavreug/

Linked In: https://www.linkedin.com/in/bianca-vreugdenhil-049b8811b?trk=nav_responsive_tab_profile