Kerstbestellingen:
Kerststukken en kransen aub op tijd bestellen via Whatsapp 06-20808300
Er zijn al best wat bestellingen binnen gekomen van vaste klanten en ik plan het niet zo vol al anders dus vol is vol. Je kan bijvoorbeeld al wel bestellen voor half december maar als ik die dag al aan tijd heb volgepland, kan het er helaas niet meer bij.
- Eigen schalen en potten kunnen ook weer worden opgemaakt.
- Er komen DIY kerstworkshops, dit jaar niet live in het atelier.
- De bloemabonnementen kunnen ook gewoon weer kiezen voor een kerststuk. Dus bijvoorbeeld 2 keer geen boeket maar voor dat budget een wat groter kerststuk, of hoe je het wenst.
 Aub via Whatsapp 06-20808300
 

Op zoek naar iemand die uw bloemenwens kan verzorgen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ik ben  Bloemstylist Bianca Vreugdenhil en werk vanuit mijn atelier in Naaldwijk. Mijn passie is mooi, geschikt bloemwerk te maken voor alle gelegenheden. 

Voor particulier en bedrijf, losse bestellingen, boeketten en bloemstukken voor elk gewenst budget en kleur, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Ik heb geen winkel maar werk vanuit mijn atelier in Naaldwijk. Hier worden ook workshops gegeven of kunt u in alle rust, zonder andere klanten om ons heen uw rouwbloemen bespreken.

Waarom Bloemstylist Bianca?

 • Altijd verse producten, ik ga dagelijks naar de veiling of kwekers voor speciale producten
 • Boeket bestellen, ophalen in Naaldwijk of laten bezorgen
 • Eenvoudig bestelt, via whattsapp ontvangt u een foto van uw geleverde bloemwerk
 • Aparte, bijzondere en seizoensgebonden bloemen
 • Persoonlijk bloemwerk voor een gewone prijs
 • Pinnen of contant mag of eenvoudig via betaalverzoek
 • Ik verzorg ook veel bedrijfsbloemwerk, voor referenties kunt u terecht op de pagina Referenties 

Openingstijden: Ik heb een atelier in Naaldwijk, laat u even waten weten dat u komt? Dan zorg ik dat ik aanwezig ben. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, de andere dagen kunt u wel terecht voor rouwbloemen

Voor snel contact: 0620808300 bel/whattsapp/sms

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil is lid van de Vakbloemist 

Graag inspireer ik mensen via foto’s of filmpjes en geregeld schrijf ik blogs voor bedrijven en (rouw) gedichten ter inspiratie. neem gerust eens een kijkje via onderstaande links:

facebook    instagram   pinterest  Youtube  LinkedIn of stuur mij een e-mail

 

Openingstijden

Omdat ik vanuit een atelier werk, heb ik geen vaste openingstijden. Ik ben dan ook geen winkel en heb geen boeketten op voorraad. Ik maak bestellingen op maat, iedere bestelling wordt vers ingekocht en dat voor een prijs die u bij een bloemenwinkel ook betaald. Wilt u graag langskomen bent u van harte welkom, stuurt u eerst een whatts-app naar 06-20808300? Dan zorg ik dat ik er ben.

Voor rouwbloemen kunt u mij iedere dag bellen of whattsappen 


Tot snel, liefs Bianca

Nieuws!

 

 • 21 november 2022 is de laatste nieuwsbrief verzonden, staat hij niet in uw spam of reclamebox? Krijgt u de nieuwsbrief? U leest hierin als eerste de echte nieuwtjes, nog voordat het op facebook komt. Krijgt u nog geen nieuwsbrief? Opgeven is eenvoudig via de knop nieuwsbrief.
 • Ik ben nieuwe pagina's aan het aanmaken met fotoalbum van mijn bloemwerk, als ik tijd heb doe ik er steeds iets bij. Nieuw is de pagina fotoalbum herfst, ik ben benieuwd wat u ervan vind, naar fotoalbum: bloemwerk
 • U kunt bij mij ook een bloemabonnement afnemen, voor particulier en bedrijf. Wekelijks, om de week of 1 keer per maand.
 • Kadobonnen worden leuk verpakt en is in te leveren voor ieder soort bloemwerk of workshop.

 

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf voor Vakexpert bloem, groen en styling Niveau 3 én 4 leerlingen (na deze stage van 3 maanden, 4 dagen per week, kunnen leerlingen naar de HBO of zelfstandig bloemist worden) Op deze pagina kunt u er meer over lezen:

Recensies

Over bloemen:

Een aanrader, ze heeft voor ons bedrijf meerdere keren bloemwerk verzorgd voor op de RFHTF beurzen mèt ons product Dracaena Decoratie Snijgroen en gebruikt ook regelmatig ons snijgroen in boeketten, er zijn alleen maar positieve reacties gekomen. MOOI bloemwerk dus èn `n hele fijne lieve vrouw.

Groetjes Agnes Xx

Ze verkoopt prachtige bloemen, goede prijs kwaliteit verhouding, boeket wordt snel en tot aan de voordeur geleverd. Zeer tevreden klant.

Dionne

Mocht je in tijd nood zitten om een bloemetje te laten bezorgen. Bianca draait daar de hand niet voor om, en regelt het voor je. Helemaal top bedankt.

Rick Dekker Stay Healthy

Wat een bijzonder mooi bloemstuk heb je daar op de foto Bianca! Je bent met recht een bloem STYLIST!

Joan 

Prachtige bloemen van Bianca, doet het net even anders dan alle andere bloemenzaken. Een echte aanrader!               

Cindy's Sales

 

De bloemen staan nog zo mooi, je kan wel zien dat het vers is, de gerbera's hebben nog nooit zo lang gestaan, altijd lieten ze de kopjes hangen maar deze staan prachtig overeind, hartelijk bedankt.          

Clazien

 

Hij staat prachtig Bianca Vreugdenhil!        

Rijschool Maud van Gent

 

Bedankt voor de snelle service. Op een zondag binnen 1 uur een relatiegeschenk. Top

Cynthia Veenman Visagie

 

Mooi en respect om te zien hoe jij dat allemaal onderneemt!

L.

 

Over de workshops:

Super leuk en gezellig. Zo inspirerend dat ik thuis verder ben gegaan!

Nancy

 

Weer een mooi stuk gemaakt. Dit keer een kerststuk. Je gaat toch altijd weer met een mooi stuk naar huis.

Irene

 

Bianca geeft gezellige workshops die passen bij het seizoen. Vanavond een prachtige tafelkrans gemaakt bij haar thuis. Heerlijk met een kopje koffie en iets lekkers erbij in een ongedwongen, prettige sfeer met elkaar iets moois maken waar je nog lang van kan genieten. Ga zo door Bianca en heel erg bedankt weer.

Heleen

 

Gezellig!! Goede uitleg, en leuke dingen!! Aanrader!!

Ellen

 

                                                       

 

 

 

Opmerkingen

27.01.2021 14:19

E.Broos

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

27.01.2021 14:57

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Hallo E. Broos, op de pagina nieuwsbrief of mail kunt u via het rode woordje "hier" uzelf aanmelden. Ivm privacyregels kan ik het niet voor u doen. Anders zou ik als bedrijf ongewenste mail sturen.

17.03.2020 08:23

Anja Verbist

Gaan je workshops nog door?

17.03.2020 09:01

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Hallo Anja, en ieder die meeleest en geïnteresseerd is, ik heb gister de nieuwsbief verstuurd, een kopie staat op de pagina workshops http://www.bloemstylistbiancavreugdenhil.nl/420799983
Liefs,Bianca

17.11.2019 06:05

Anja van Eijck

Graag zou ik de nieuwsbrief willen ontvangen?

17.11.2019 07:56

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Hallo Anja, onder het kopje nieuwsbrief kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief. Ivm de wet persoonsgegevens kan ik het niet zomaar voor u doen.

18.09.2019 06:42

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Beste Anja, via het kopje nieuwsbrief of mail kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief. Ivm de wet persoonsgegevens kan ik niet mensen zomaar toevoegen. U krijgt dan de eerstvolgend verstuurde mail.

17.09.2019 19:36

Anja van Eijck

Hallo Bianca

Ik zou graag de nieuwsbrief ontvangen.

Groeten,
Anja van Eijck

17.09.2019 08:14

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Hoi Esther, de pop is ongeveer 50 cm en kost €30. Opgeven kan via whattsapp 0620808300 of vreugdenhilbianca@gmail.com het zijn wel de allerlaatste plekjes voor de pop.

16.09.2019 20:32

Esther Volkering

Ha Bianca,
Ik had ff paar vraagje.
Ik wilde vragen wat de kerstpop kost en hoe groot ie is wil graag samen met mijn buurvrouw mar zij wilde dit df weten! Voor 10 dec.

14.09.2019 06:12

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

Beste Marja ergens de wet bescherming persoonsgegevens mag u zelf de nieuwsbrief aanvragen via http://www.bloemstylistbiancavreugdenhil.nl/420799867

13.09.2019 20:00

Marja van der Lugt

Graag uitnodiging ontvangen voor workshop. En de nieuwsbrief zou ik graag ontvangen .

01.12.2018 17:21

Sabine

Tijdens een kerstworkshop heb ik de adventkrans gemaakt. De workshop is goed verzorgd, goede uitleg en voor een leuke prijs. Ben erg tevreden over het eindresultaat. Echt een aanrader

01.12.2018 17:18

Sabine

Onze dochter is afgelopen januari overleden voor de speciale dagen bestel ik altijd een bloemstuk voor bij het grafje. De stukjes zijn altijd super mooi en met aandacht gemaakt. Onwijs bedankt Bianca.

17.08.2018 20:50

Marissa Schuurmans

Beste Bianca, dank je wel voor het mooie bloemstuk dat je afgelopen zaterdag hebt gemaakt ter gelegenheid van het trouwfeest van mijn man en mij. De kleuren en kwaliteit bloemen waren waanzinnig mooi!

14.08.2018 18:12

Marja van Doorn

Op vrijdag gebeld om een plantenbak voor zaterdag te laten maken en bezorgen in Naaldwijk. Top geregeld, En het zag er prachtig uit👍🏻

14.08.2018 15:59

Cilia Koers

Hele aparte bloemstukken, geef je wensen aan en Bianca maakt het. Echt net even anders👍

14.08.2018 15:18

Hellen Molenkamp

Ik bestel regelmatig een mooi boeket bij Bianca. Dan weet ik zeker dat ik geen oude troep koopt. De boeketen er blijven altijd lang mooi uitzien.