Bloemen en Boys

Is een idee van Bianca Vreugdenhil

Waarom? Omdat ik veel bloemen verkoop aan mannen. Jong, oud voor zichzelf of voor cadeau. Toch merk ik in gesprekken dat er een ruime hoeveelheid mannen is die het best vreemd vinden om bloemen voor zichzelf te kopen. En dat is helemaal niet raar! Bloemen zijn leuk om te geven maar ook om zelf van te genieten. Als je alleen woont om welke reden dan ook is het toch fijn om mooie bloemen te hebben staan! Je huis toont warmer, sfeervoller en het is wetenschappelijk aangetoond dat je van bloemen en planten blij wordt.

Ook wil ik op deze manier laten zien dat bloemen ook stoer kunnen zijn, zoals dit bloemstuk.

Ik ben op zoek! Wil jij de nieuwe bloemen-boy worden? Stuur mij een berichtje!

Lekker makkelijk

En geen nood u hoeft niet zelf aan de slag. Bloemstukken worden klaar geleverd, boeketten kunnen met vaas en als u een abonnement neemt kom ik iedere week of om de week vers brengen en neem het oude weer mee. U bepaalt zelf de prijs en kleur. Puur genieten dus.

Dit is Mike

Dit is Mike hij wil later marinier worden. Hij zit al jaren op judo en heeft de bruine band. Zijn  vriendin krijgt mooie bos bloemen van hem. Stoerder dan dit wordt het niet toch!

Dit is Ruud

Dit is Ruud, hij heeft een supermooi bedrijf en kweekt de gaafste planten. In zijn vrije tijd staat hij op de surfplank. De woeste zee en gure wind maken dat hij graag weer naar huis gaat. Bij een lekker bakkie en een stoer boeket op tafel.

Binnenkort de making-off van dit boeket!

Dit is Richard

Dit is Richard, een echte bouwer! In weer en wind staat hij buiten, een echte bikkel!  Als hij thuis is wil hij een mooi boeket op tafel. Want na gedane arbeid is het tijd voor gezelligheid ;-)

Dit is John

Dit is John, hij houd van snelle auto's en veel actie. Als hij een boeket op tafel zet is het lekker groot want je moet wel wat te zien hebben. En zegt hij, bloemen brengen kleur!

Dit is Arco

Dit is Arco, hij kweekt vet-stoere planten en perkgoed. Perkgoed met hele mooie bloemen, zo zie je Arco wordt blij van een flinke bos. In de tinten van zijn bedrijf komt zo'n stoere bos goed tot zijn recht.

Dit is Rick

Dit is Rick, hij heeft stoere honden, stoere bloemen op tafel en een vette zithoek om te relaxen. Het ziet er gezellig uit, een warm welkom want er komen veel vrienden over de vloer.

P.s. De naam bij de foto is echt, het verhaal niet ;-) 

Dit is Dennis

Dit is Dennis, hij houdt van mooie, grote stoere boeketten. Het huis is gezellig, bloemen op tafel, een hapje en een biertje. Samen met z’n vriendin en vrienden begint hij zijn weekend goed!

P.s. De naam bij de foto is echt, het verhaal fictief