Win actie 2020

Paddenstoelen WIN actie 2020

- UPDATE- de winnaars zijn bekend 

Bedankt voor het meedoen! Hopelijk volgend jaar weer :-) 

Weet u nog? De actie van vorig jaar? Wat was het leuk hé!  En die leuke tijd is er weer, het is paddestoelen en (korst)mossen tijd!
Wie heeft de mooiste foto?

In deze vervelende coronatijd is het natuurlijk fijn om even te wandelen. Bij het zien van al die mooie paddenstoelen, zwammen en korst mossen wil ik altijd gelijk foto's maken! En omdat Bloemstylist bijna 5 jaar bestaat, zal ik er ook 3 prijzen aan verbinden:

Gefeliciteerd wannaars van de paddenstoelen winactie!
1. Yvonne Kaashoek met 65 likes wint de grotere maat krans
2. Sonja Collignon-Middelburg met 52 likes wint de middelmaat krans
3. Rachelle Kuiper met 49 likes wint de allerlaatste lichtjes-droogbloemen-fles

De uitslag was wat later dan vanmiddag, wel had ik in het bericht de teller gestopt dus wisten de winnaars vast al wie had gewonnen. Uiteraard heb ik alle tijd genomen om echt bloemstylist-kransen te maken (waardoor ook zo laat, ik liet me nogal meeslepen in het maken en met de paddestoeltjes enzo 😅🤣) De hangkransen zijn liggende geworden met een leuk goudkleurig blad eronder, ik hoop dat jullie dat net zo, of nòg leuker vinden 🤗 sturen jullie mij een whattsappje? 06-20808300

Zo doet u mee: De actie staat ook op facebook, foto's die er geplaatst worden zal ik hier plaatsen. U mag ze ook mailen naar vreugdenhilbianca@gmail.com. Uw naam wordt bij de foto vermeld en leuk is om erbij te zetten waar de foto gemaakt is. Insturen kan tot en met 22 oktober, dan worden de 25 beste foto's er uit gezocht en mag het facebook publiek kiezen wie de winnaar wordt. Om het eerlijk te maken noem ik geen namen van degene die de foto maakten maar hebben we puur naar de foto's zelf gekeken. Stemmen kan tot donderdag 29 oktober 13.00 uur. De uitslag wordt dan 29 oktober bekend gemaakt.

Let op doe aub voorzichtig, laat alles heel en alleen eigen foto's tellen mee. De prijswinnaars komen samen met alle foto's op de website. U mag meedoen met meerdere foto's.

Ik zal zoveel mogelijk proberen om iedere dag de inzendingen bij te werken. Mijn foto's staan er ook tussen. Ik maakte ze tijdens een wandeling met ons gezin in het bos. Ik doe zelf natuurlijk niet mee met de wedstrijd.

Psst: de foto's van vorig jaar staan ook nog op de website, op deze pagina.