Voor snel contact belt of whattsAppt u: 06-20808300

 

Welkom op de website van Bloemstylist Bianca Vreugdenhil. Mijn passie is mooi, geschikt bloemwerk te maken voor alle gelegenheden. 

Voor particulier en bedrijf, losse bestellingen, boeketten en bloemstukken voor elk gewenst budget en kleur, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Ik heb geen winkel maar werk vanuit mijn atelier in Naaldwijk. Hier worden de workshops gegeven en kunt u in alle rust, zonder andere klanten om ons heen uw rouwbloemen of bruidswerk bespreken.

Waarom Bloemstylist Bianca?

  • Altijd verse producten, ik ga dagelijks naar de veiling of kwekers voor speciale producten
  • Eenvoudig bestelt, via whattsapp ontvangt u een foto van uw geleverde bloemwerk
  • Aparte, bijzondere en seizoensgebonden bloemen
  • Persoonlijk bloemwerk voor een gewone prijs
  • Online bloemen kopen via de webshop 
  • Pinnen mag of eenvoudig via tikkie
  • Ik verzorg ook veel bedrijfsbloemwerk, voor referenties kunt u terecht op de pagina Referenties 

Openingstijden: Ik heb een atelier in Naaldwijk, laat u even waten weten dat u komt? Dan zorg ik dat ik aanwezig ben.

Voor snel contact: 0620808300 bel/whattsapp/sms

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil is lid van de Vakbloemist 

Graag inspireer ik mensen via foto’s via Youtube, Facebook, Instagram, website, linkedIn en Twitter. Geregeld schrijf ik blogs voor bedrijven en gedichten ter inspiratie.

facebook    instagram   pinterest   LinkedIn of stuur mij een e-mail

 

Herfst! Hoog tijd om het gezellig te maken in huis. Er komen deze week leuke nieuwe producten, misschien wil je een bloemabonnement of wat dacht je van de droogbloemen trend! Ik heb veel nieuwe leuke producten binnen wat ik vandaag en morgen ga verwerken.
De droogboeketten zijn uniek, ik schik ze namelijk zelf (dus niet van die boeketjes die iedereen heeft) mooi afgewerkt met touw of lint ipv elastiek. Zelf samenstellen is uiteraard ook mogelijk.
PTMDvaasjes aanbieding €2,50 (zie foto)
Bestellen aub via Whattsapp 06-20808300, ophalen Atelier Bloemstylist Naaldwijk.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf voor Vakexpert bloem, groen en styling Niveau 3 én 4 leerlingen (na deze stage van 3 maanden, 4 dagen per week, kunnen leerlingen naar de HBO of zelfstandig bloemist worden) Op deze pagina kunt u er meer over lezen:

Openingstijden

Ook tijdens Corona kunt u bestellen zoals u gewend bent. 

- Bestellingen en bezorgingen gaan WEL gewoon door,
- Rouwbloemen gaan ook WEL gewoon door

- Workshops gaan weer in kleine groepjes door. Meer informatie staat op de pagina workshops

Natuurlijk houd ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Ik geef u ook geen hand en houd ruime afstand. Bloemen worden neergelegd of gezet waarna u ze kan pakken. Betalingen kunnen per (contactloos)pin of tikkie.

Omdat ik vanuit een atelier werk heb ik geen vaste openingstijden. Ik ben dan ook geen winkel en heb geen boeketten op voorraad. Ik maak bestellingen op maat, iedere bestelling wordt vers ingekocht en dat voor een prijs die u bij een bloemenwinkel ook betaald. Wilt u graag langskomen bent u van harte welkom, stuurt u eersteen whatt-app naar 06-20808300? Dan zorg ik dat ik er ben.
Tot snel, liefs Bianca

Dinsdag 19 mei de 5 vragen aan..

Best wel trots! Ik was gevraagd door FloraNews om een intervieuw te doen: de 5 vragen aan.. Mij

Benieuwd? U kunt het artikel hier lezen.

Altijd verrassend!

Ook graag verrast worden? Altijd één of meerdere bijzondere bloemen, zoals deze dubbel gevulde Pioen, ohh als hij straks open is.. roze gips en grasjes geven het boeket een echt lente gevoel. En ja ik hou van bloemen dus heel veel blad zit er alleen in als u dat zelf wil.
Het bloemabonnement (ook leuk om moeder of oma kado te geven) wordt gratis thuisbezorgd in het Westland va €20 per keer, incl leenvaas, ja ook deze is steeds anders. De bloemen worden natuurlijk aangepast aan uw wensen

Droogbloemen

Nieuw in de webshop zijn de prachtige droogboeketten. Diverse combinaties en kleuren combinaties zorgen voor een lange tijd droogbloemen plezier.
 

In een echt reclame filmpje!

Ik heb zoiets leuks gedaan! Ik mocht meewerken aan een reclame filmpje èn er is een nieuwe doe-het-zelf workshop film opgenomen (welke inmiddels online staat) in de Pop-Up studio van Generations! Het reclame filmpje wordt online door diverse bedrijven gebruikt en is geruime tijd te zien in het reclame blok van de WOS.

Nieuws!

 

  • U kunt bij mij ook een bloemabonnement afnemen, voor particulier en bedrijf. Wekelijks, om de week of 1 keer per maand. Vanaf €15 per keer.
  • 24 april 2020 is de laatste nieuwsbrief verzonden, staat hij niet in uw spam of reclamebox? Krijgt u de nieuwsbrief? U leest hierin als eerste de echte nieuwtjes, nog voordat het op facebook komt. Krijgt u nog geen nieuwsbrief? Opgeven is eenvoudig via de knop nieuwsbrief.
  • Kadobonnen worden leuk verpakt en is in te leveren voor ieder soort bloemwerk of workshop.

 

Win actie foto Paddestoel

De paddestoelen actie was een groot succes! Vanwege het grote succes heb ik niet één maar vier prijzen verloot, u leest er alles over op deze pagina

 

Recensies

Over bloemen:

Een aanrader, ze heeft voor ons bedrijf meerdere keren bloemwerk verzorgd voor op de RFHTF beurzen mèt ons product Dracaena Decoratie Snijgroen en gebruikt ook regelmatig ons snijgroen in boeketten, er zijn alleen maar positieve reacties gekomen. MOOI bloemwerk dus èn `n hele fijne lieve vrouw.

Groetjes Agnes Xx

Ze verkoopt prachtige bloemen, goede prijs kwaliteit verhouding, boeket wordt snel en tot aan de voordeur geleverd. Zeer tevreden klant.

Dionne

Mocht je in tijd nood zitten om een bloemetje te laten bezorgen. Bianca draait daar de hand niet voor om, en regelt het voor je. Helemaal top bedankt.

Rick Dekker Stay Healthy

Wat een bijzonder mooi bloemstuk heb je daar op de foto Bianca! Je bent met recht een bloem STYLIST!

Joan 

Prachtige bloemen van Bianca, doet het net even anders dan alle andere bloemenzaken. Een echte aanrader!               

Cindy's Sales

 

De bloemen staan nog zo mooi, je kan wel zien dat het vers is, de gerbera's hebben nog nooit zo lang gestaan, altijd lieten ze de kopjes hangen maar deze staan prachtig overeind, hartelijk bedankt.          

Clazien

 

Hij staat prachtig Bianca Vreugdenhil!        

Rijschool Maud van Gent

 

Bedankt voor de snelle service. Op een zondag binnen 1 uur een relatiegeschenk. Top

Cynthia Veenman Visagie

 

Mooi en respect om te zien hoe jij dat allemaal onderneemt!

L.

 

Over de workshops:

Super leuk en gezellig. Zo inspirerend dat ik thuis verder ben gegaan!

Nancy

 

Weer een mooi stuk gemaakt. Dit keer een kerststuk. Je gaat toch altijd weer met een mooi stuk naar huis.

Irene

 

Bianca geeft gezellige workshops die passen bij het seizoen. Vanavond een prachtige tafelkrans gemaakt bij haar thuis. Heerlijk met een kopje koffie en iets lekkers erbij in een ongedwongen, prettige sfeer met elkaar iets moois maken waar je nog lang van kan genieten. Ga zo door Bianca en heel erg bedankt weer.

Heleen

 

Gezellig!! Goede uitleg, en leuke dingen!! Aanrader!!

Ellen